Jet Ears sælges via 

vores hjemmeside.

Send os en mail via vores
bestillingsside
 med navn,
adresse, ønsket antal
og størrelse og hvordan du
ønsker at betale, enten direkte
til vores konto eller via MobilePay.

 

Følg os på
Facebook & Instagram 
og modtag nyheder
og gode tilbud.

SAGT OM JET EARS

I Poltiken den 22. juli 2006, 4. sektion s. 2 under overskriften "Rejsebekvemmeligheder" stod der følgende at læse:


Er tyggegummi og næsespray ikke nok til at holde propperne i ørerne væk, og er man plaget af smerter og ubehagelige klik under flyets op- og nedstigning, så er der nu kommet et produkt, der skulle kunne fjerne trykgenerne. Øreventilerne består af ren silikone og virker ved at begrænse luftmængden ind og ud af øret.

Samtidig bortfiltrerer Jet Ears hovedparten af baggrundsstøjen, dog uden at lukke af for almindelig tale, så man ikke går glip af kaptajnens velkomst.


I Fyens Stiftstidende fra 11. december 2005 skrev Norman Nielsen,

5250 Odense SV følgende, under overskriften "Undgå propper i ørerne":


Når jeg sidder i et fly, der er under indflyvning, får jeg hver gang propper i ørerne, ubehagelige klik og nedsat hørelse. Jeg har uden held prøvet diverse husråd som at holde sig for næsen og puste, tygge på tyggegummi eller bruge næsespray.

Generne varer som regel resten af dagen, og hvis man f.eks. er inviteret på middag eller skal til et møde, er det naturligvis et stort handicap ikke at kunne høre, hvad der bliver sagt.

For nogen tid siden, blev jeg gjort opmærksom på, at der fandtes trykregulerende ørepropper ved navn "Jet Ears". Disse har virkelig løst mit problem. De nedsætter ikke hørelsen, så man kan faktisk have dem på under hele flyveturen og nu oplever jeg ingen propper og ubehagelige klik i ørerne.

Når jeg på mine flyveture ser på de øvrige rejsende, er der en del, som bruger næsespray eller holder sig for næsen under landing, så måske kan avisens læsere også have glæde af at prøve disse flypropper.


Mail fra Inette Larsen d. 23/6-2007:


Hej Jet Ears,


Jeg er dybt taknemlig over jeres opfindelse. Jeg har i en del år lidt under store smerter når jeg, efter en rimelig lang flyvetur, skulle til at lande. Det har altid været landingen, som skabte voldsomme smerter. Det føltes som om trommehinderne var ved at sprænges.

Så en dag var jeg på Sorø apotek, hvor jeg snakkede med ekspedienten om problemet.

Hun fortalte mig så om jeres produkt. Jeg købte et sæt, som jeg fornyeligt har prøvet. For første gang i mange år kunne jeg gennemføre hele flyvningen uden smerter.

Jeg mærkede af og til lidt trykken på trommehinderne, men så trak jeg vejret dybt, gabte og derved trykudlignede, men hvis jeg ikke havde haft Jet Ears, ville jeg ikke have været i stand til det. Det har jeg nemlig prøvet flere gange tidligere, uden held.


Med stort tak fra

Inette Larsen

4173 Fjenneslev


Mailkorrespondance - Vedr. Jet Ears til børn:


Hej,


Jeg undrer mig over, at Jet Ears kun må benyttes fra man er 11 år.

Min datter er 6 år - er dog str. 8 år (høj pige).

Hvad er grunden til, at hun ikke kan benytte disse?

Hun har så frygtelig ondt, så jeg blev så glad, da jeg så, at en passager havde disse, men jeg blev skuffet, da jeg så, at de først kan benyttes fra 11 år.


Med venlig hilsen

Heidi Ringbæk 


Svar på Heidi's spørgsmål:


Kære Heidi,


Tak for din henvendelse angående Jet Ears til børn.

Det forholder sig rent faktisk sådan, at vi netop har ændret størrelsesanvisningen på vores nye emballage.

Jet Ears str. small henvender sig til børn fra 6 år - og ikke som hidtil anført "fra 11 år og opefter".


Håber hermed, at din datter fremover vil få nogle gode og smertefrie flyrejser med Jet Ears (str. small = Vnr. 20 23 81).


De bedste hilsner

BLUE LINE GREY International 


Svar fra Heidi:


Hej,


Tak for jeres tilbagemelding.

Jeg kontaktede min læge og han mente, at vi godt kunne bruge dem.


Så i fredags tog min datter med sin far på ferie og på flyveturen var der ingen problemer - takket være Jet Ears! Så tak for det! Det er virkelig en lettelse.


Hun har haft så ondt førhen.


Mvh.

Heidi


 
Til toppen 

Jet Ears - BLUE LINE GREY International | Slotsherrensvej 132 C, 2720 Vanløse - Danmark | Tlf.: 40 38 92 13 | jetears@mail.dk